Nytt poengtap for Liverpool på hjemmebane

Luka Modric og Tottenham maktet ikke å score borte mot Sunderland lørdag. (Foto: Reuters / NTB scanpix).
Luka Modric og Tottenham maktet ikke å score borte mot Sunderland lørdag. (Foto: Reuters / NTB scanpix).

Krisen i Liverpool er langt fra avblåst. Klubben spilte 1-1 for sjette gang denne sesongen da Aston Villa gjestet Anfield lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kenny Dalglishs menn måtte kjempe hardt for ett poeng mot gjestene fra Birmingham. Chris Herds vakre scoring etter ti minutter ble en kalddusj for de rødkledde. Ett Luis Suárez-mål mot slutten hindret nederlag.

Dirk Kuyt får neppe sove godt etter poengtapet. Nederlenderen bommet på en utrolig sjanse fra tre meters hold like før pause. Fortjent nok var det Suárez som fikk æren av å utligne. Angriperen sto bak mye av det vertene hadde å by på av angrepsspill.

1-1 betyr at Liverpool har spilt uavgjort i ni av 16 kamper på hjemmebane så langt i sesongen. Laget ligger fortsatt bak byrival Everton og har hele 15 poeng opp til 4.-plassen som gir mesterligaspill.

Fulham-triumf

Brede Hangeland og John Arne Riise spilte hele kampen da Fulham tok en sterk 3-0-seier over Bolton på bortebane. Clint Dempsey briljerte med to scoringer før pause, en av dem et langskudd i krysset fra rundt 30 meter.

For Morten Gamst Pedersen og Blackburn endte lørdagen med 0-3-tap for West Bromwich. Kampen begynte elendig for gjestene da Martin Olsson laget selvmål etter seks minutter, og i annen omgang trygget Marc-Antoine Fortune og Liam Ridgewell seier for WBA. Dermed blir Blackburn liggende like under nedrykksstreken i engelsk eliteserie.

Sen Chelsea-seier

Bunnrival Wigan var nær ved å kapre poeng borte mot Chelsea, men en Juan Mata-scoring i tilleggstiden sørget for at vertene henger med i kampen om de gjeve plassene som gir mesterligaspill.

Før det hadde Branislav Ivanovic sendt Chelsea i ledelsen før Mohamed Diame utlignet for Wigan i kampens 82. minutt. Tottenham feilet

Tottenham tapte to viktige poeng med 0-0 borte mot Sunderland lørdag. London-laget ligger på tredjeplass med ett poengs forsprang til Arsenal, men erkerivalen har én kamp til gode.

De store sjansene uteble i Sunderland lørdag, og med unntak av et par diskutable straffesituasjoner var det aldri særlig spennende. Nærmest scoring var Benoît Assou-Ekotto med et skudd i stolpen.

Les flere nyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden