Spesialenheten vurderer å etterforske dødsulykke

Politiet fant søndag en død mann i en bil som hadde kjørt av fylkesvei 536 i Elverum. Spesialenheten for politisaker vurderer å etterforske saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det som ble antatt å være en utforkjøring uten personskade, viste seg å være en dødsulykke. Et vitne meldte fra til politiet om en bil som hadde kjørt ut.

– Vitnet observerte ingen personer, men da politiet kom, fant de en omkommet person i bilen, sier politiadvokat Richard Røed i Hedmark politidistrikt til NTB.

Politiet ble varslet om ulykken klokka 7.44. Først nesten seks timer senere reiste en patrulje til stedet. Spesialenheten for politisaker skal nå innhente informasjon om hendelsen og vurdere om de skal igangsette etterforskning – for å se om det foreligger tjenesteforsømmelse, skriver Aftenposten.

Årsaken til at politiet ikke vurderte ulykken som et hasteoppdrag, var at melderen ikke kunne se noen skadde personer inne i eller utenfor bilvraket.

Det var en 30 år gammel mann fra Elverum som ble funnet i førersetet i bilen.

– Det er åpenbart en utforkjøring uten andre biler involvert. Bilen skal ha kjørt inn i flere trær, sier politiadvokaten.

Politiet er foreløpig usikre på når ulykken skjedde, men antar at mannen kjørte ut natt til søndag.

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden