Mann slo nabopar med brekkjern

En mann i 40-årene slo seg søndag kveld inn i en leilighet og slo løs på et ektepar i 50-årene med brekkjern.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var like før klokka 21 søndag kveld at politiet i Skien fikk melding om at en mann slo seg inn en dør i en leilighet på Gulset.

Både mannen og kvinnen ble slått med brekkjern. Deres to tenåringsbarn sto klare til å hoppe ut fra verandaen i andre etasje, men politiet kom til stedet og pågrep den voldelige inntrengeren slik at det ikke ble nødvendig for dem å rømme, opplyser operasjonsleder Aadne Røilid i Telemark politidistrikt.

Foreldrene slapp fra hendelsen med kuttskader og hevelser.

Gjerningsmannen opplyste til politipatruljen at motivet for handlingen var at den fornærmede familien ikke forholdt seg til ordensreglementet som gjaldt for blokken. Mannen bodde selv i etasjen over familien han angrep.

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden