Kalv født med to bein på ryggen

TROSSET SPÅDOMMENE: Lilli poserer med sine to ekstra bein, og ser frem til en sommer på fjellet hvis helsa holder. (Foto: EPA)

For syv uker siden kom det en litt spesiell kalv til verden i Sveits. Lilli har bokstavelig talt flere ben å stå på. Seks, for å være nøyaktig.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kalven ble levnet små sjanser til å overleve av veterinæren i den vesle bygda Weissenburg, men Lilli har gjort tipset til skamme og lever nå i beste velgående, melder Daily Mail.

Riktignok gjør de to ekstra beina på ryggen at Lilli har en krumning i ryggraden som igjen betyr at hun med stor sannsynlighet aldri kan bli en normal melkeku. Akkurat det ser hovedkuen selv ut til å bry seg fint lite om.

Bonden Andreas Knutti kan med andre ord ikke vente seg voldsom produktivitet fra Lilli, men det betyr ikke at han ikke setter pris på sin seksbeinte venn som nå er blitt en nasjonal kjendis i Sveits.

– Jeg klarte ikke å avlive henne. Hun var så full av liv, forteller han til den sveitsiske avisen Blick.

Planen er å beholde Lilli som et kjæledyr, og dersom hun holder seg frisk og fin frem til sommeren, blir hun med til fjells på sommerbeite.

Se også:

Skilpadde født med to hoder

Hund vendte hjem etter fire år

Aper elsker denne filmen

Les flere dyrenyheter

Les flere nyheter

Personvernpolicy