Mann pågrepet, skal ha avfyrt skudd ved barnehage

Politiet har pågrepet en mann de tror skal ha avfyrt skudd ved en barnehage og skole.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hendelsen skal ha skjedd i nærheten av Rødbøl barnehage og skole.

Flere politipatruljer ble sendt til stedet etter at en mann ble observert avfyre et skudd i lufta ved Holms i Larvik. En mann politiet antar er gjerningsmannen ble arrestert rett før klokka 14.00 tirsdag, melder Tønsbergs Blad.

– Vi fikk en telefon fra Rødbøl skole og barnehage som så en mann som gikk forbi med noe i hendene som lignet en pistol. Det er også blitt hørt et smell. Et annet vitne har sett denne personen gå inn i skogen. Vi gjør nå en innsats for å finne denne personen og finne ut hva dette er, sa operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt rundt klokken 12.45.

Kort tid senere skal en mann ha blitt observert gående bortover Furustadveien med et våpen i hånden.

- Vi var ute og gikk tur på Furustadveien da vi møtte mannen. Han virket hyggelig, og spurte om veien til havet. Vi pekte ut retningen, og han svarte «ja, ja, havet er jo overalt». Deretter forsvant han inn i skogen, fortalte øyenvitne Morten Hansen til Sandefjords Blad.

- Vi har gått inn med barna og låst alle dørene, sier Line Merete Karlsen, uttalte ansatt ved Rødbøl barnehage til Tønsberg Blad.

Les flere nyheter fra ABC Nyheter

Personvernpolicy