Femåring skutt i gjengoppgjør

SKUTT: Fem år gamle Thusha Kamaleswaran ble tilfeldig offer i et oppgjør mellom en dophandler og en gjeng som kaller seg Guns And Shanks. Foto: Skjermdump
SKUTT: Fem år gamle Thusha Kamaleswaran ble tilfeldig offer i et oppgjør mellom en dophandler og en gjeng som kaller seg Guns And Shanks. Foto: Skjermdump

Storbritannia er i sjokk etter at fem år gamle Thusha Kamaleswaran ble offer for kryssild i et oppgjør mellom en dophandler og en beryktet gjeng i London.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En rekke britiske aviser melder tirsdag om den sjokkerende hendelsen, som fant sted for snart et år siden.

Flere aviser har fått tilgang på bilder tatt fra overvåkningskameraet i butikken, som viser Kamaleswaran danse mellom butikkhyllene. Plutselig faller hun om med en kule i brystet.

– Kule knuste ryggmargen

Selv om femåringen slapp unna med livet i behold, så vil hun være lam og trenge hjelp døgnet rundt resten av livet som følge av skadene, skriver Daily Mail.

Skyteepisoden inntraff da dophandleren Roshaun Bryan og en medsammensvoren flyktet inn i dagligvarehandelen fra tre skyttere på utsiden.

Flere skudd blir løsnet inn i butikken. En kunde blir truffet i ansiktet før fem år gamle Kamalswaran blir truffet i brystet av en kule som knuser ryggmargen hennes.

Les også: Tre barn drept på jødisk skole i Frankrike

Gjengmedlemmer dømt

Hjertet til den vesle jenta stoppet to ganger mens hun lå på butikkgulvet, men takket være kirurger på stedet ble livet hennes reddet, skriver Daily Mirror.

Ifølge The Sun er tre personer knyttet til den beryktede GAS-gjengen (Guns And Shanks) nå dømt for å ha skadet uskyldige ofre med overlegg, samt drapsforsøk på dophandleren Roshaun Bryan.

Først neste måned vil straffeutmålingen for de tre finne sted, og ifølge The Sun skal trioen ha vist liten eller ingen anger da de ble funnet skyldige.

Les også:

Skutt i hodet med pil - overlevde

Pårørende rast etter fengselsmassakre

Les flere nyheter

Personvernpolicy