Det hvite hus avviser UFO-kontakt

Det hvite hus avviser UFO-kontakt
Det hvite hus avviser UFO-kontakt

Det hvite hus har besvart to henvendelser der den amerikanske regjeringen blir bedt om formelt å anerkjenne at utenomjordiske skapninger har besøkt jorden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Den amerikanske regjeringen har ingen bevis for at det finnes liv utenfor vår planet, eller at et utenomjordisk nærvær har kontaktet eller interagert med noe medlem av menneskeheten», skriver Phil Larson fra Det hvite hus’ kontor for vitenskap og teknologi på nettstedet WhiteHouse.gov, melder Universe Today.


Les tilsvaret her

«Videre finnes det ingen troverdig informasjon som tyder på at bevis blir holdt skjult for offentligheten».

5387 personer har undertegnet oppfordringen om at regjeringen umiddelbart må avsløre kunnskap om og kommunikasjon med utenomjordiske. 12.078 undertegnet oppfordringen til en formell innrømmelse fra Det hvite hus om at utenomjordiske har interagert med menneskeheten.

«Hundrevis av vitner fra det militæret og regjeringens organer har vitnet og bekreftet et slikt utenomjordisk nærvær», heter det i den andre henvendelsen.

Det hvite hus fikk seg en UFO-karamell i filmen Independence Day. Faksimile.Det hvite hus fikk seg en UFO-karamell i filmen Independence Day. Faksimile.

«Meningsmålinger tyder nå på at mer enn 50 prosent av den amerikanske befolkningen tror det finnes et utenomjordisk nærvær og at mer enn 80 prosent ikke tror regjeringen forteller sannheten om dette fenomenet. Folket har krav på å vite.»

Henvendelsene kom etter et initiative fra Obama-regjeringen kalt ‘We the People’, der ansatte ved Det hvite hus besvarer og vurderer handling i spørsmål som får mer enn 25.000 signaturer på nett. Det hvite hus lovet å besvare de to henvendelsene om utenomjordiske skapninger hvis de fikk 17.000 eller flere signaturer innen 22. oktober.

Les flere nyheter

Personvernpolicy