Langtidsvarsel for hele landet

Langtidsvarsel for hele landet
Langtidsvarsel for hele landet
Artikkelen fortsetter under annonsen

Værutsikter for perioden fra og med tirsdag 27. mars 2012 til og med mandag 2. april 2012.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Utsikter for tirsdag 27. mars:

Fjellet i Sør-Norge

Vest og nordvest bris, kuling utsatte steder. Først på dagen litt regn i nordlige områder, sludd og snø i høyfjellet, ellers opphold og perioder med sol. Omtrent uendrede temperaturforhold.

Østafjells

Vest og nordvest bris, kan hende kuling på kysten av Vest-Agder. Opphold og til dels pent vær. Omtrent uendrede temperaturforhold.

Vestlandet sør for Stad

Vind mellom sørvest og nordvest, for det meste bris. Stort sett opphold, til dels pent vær sør for Sogn. Omtrent uendrede temperaturforhold.

Sjekk værutsiktene der du er

Møre og Romsdal og Trøndelag

Vest og sørvest kuling. Regn, etter hvert stort sett oppholdsvær i Møre og Romsdal, om kvelden avtagende nedbør også lenger nord. Omtrent uendrede temperaturforhold.

Nordland

Vestlig bris, perioder med kuling. Forbigående lettere vær først på dagen. Fra om ettermiddagen regn, sludd og snø i fjellet. Omtrent uendrede temperaturforhold.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Troms

Bris av skiftende retning. Litt regn av og til, sludd og snø i indre og høyere strøk. Mot kvelden vestlig kuling. Økende nedbør. Omtrent uendrede temperaturforhold.

Finnmark

Bris av skiftende retning. Litt sludd eller snø av og til, til dels regn på kysten i vest. Lite eller ingen nedbør i Øst-Finnmark. Om kvelden sørlig dels kuling og økende nedbør i vestlige områder. Omtrent uendrede temperaturforhold.

Spitsbergen

Sør og sørøst bris, kuling utsatte steder. Først på dagen litt snø i sør, senere over hele området. Litt stigende temperatur.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Utsikter for onsdag 28. mars og torsdag 29. mars:

Sør-Norge

Vestlig kuling på kysten og i fjellet. Regn og regnbyger, snø i fjellet. Mest nedbør nord på Vestlandet og i Trøndelag, østafjells for det meste opphold og perioder med sol. Fallende temperatur.

Nord-Norge

Artikkelen fortsetter under annonsen

Onsdag til dels kuling av skiftende retning i Finnmark, ellers vestlig kuling. Sludd og snø, til dels regn på kysten i vest. Omtrent uendret temperatur. Torsdag etter hvert bris av skiftende retning, kan hende kuling på kysten. Fortsatt perioder med nedbør, lite eller ingen nedbør i indre strøk av Finnmark. Fallende temperatur.

Spitsbergen

Onsdag sørøstlig bris, kuling utsatte steder. Litt snø av og til. Omtrent uendret temperatur. Torsdag nordøstlig bris, kuling utsatte steder. For det meste oppholdsvær. Fallende temperatur.

Utsikter for fredag 30. mars til og med mandag 2. april:

I Sør-Norge ser det ut til å bli en nordvestlig værtype med sterk vind utsatte steder, særlig først i perioden. Nord for Stad og Dovre blir det bygevær. Det kan også komme enkelte byger lenger sør på Vestlandet, men østafjells får for det meste opphold og perioder med sol. I Nord-Norge ventes en nordlig værtype med periodevis kuling på kysten. Det blir bygevær, men få byger i indre strøk. På Spitsbergen fortsetter det med nordøstlig vind med kuling mye av tiden. Det ventes lite eller ingen nedbør. Hele landet får fallende temperatur.

Les flere nyheter