To kioskran på én kveld i Oslo

Halvannen time etter at en 7-Eleven-kiosk på Frogner i Oslo ble ranet søndag kveld, ble en av kjedens kiosker på Ekeberg ranet av to menn med balltre.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet leter etter to gjerningsmenn etter begge ranene. Politiet fikk melding om ranet på Frogner klokken 20.42. To gjerningsmenn truet en kvinnelig ansatt i kiosken. Det skal ikke ha blitt brukt våpen, opplyser politiet. Det er uvisst om ranerne fikk med seg noe.

Ranerne stakk fra stedet til fots. Den ene raneren var iført finlandshette, svart genser og blå bukse. Den andre hadde på seg en blå genser og blå bukse, opplyser operasjonsleder Sven-Martin Ege i Oslo politidistrikt. Den kvinnelige kioskansatte skal ikke ha blitt fysisk skadd i hendelsen.

Les også: Kiosk i Oslo sentrum ranet med saks

Politiet leter i området, avhører vitner og går gjennom videoovervåkingen på stedet for å komme nærmere svaret på hvem de to mennene er.

Klokken 22.21 fikk Oslo-politiet melding om et nytt ran, denne gangen av 7-Eleven-kiosken i Sætherkrysset på Ekeberg. Væpnet med balltre truet to menn til seg penger av den kioskansatte.

– Ranerne var i 20-åra, iført finlandshette og helt svarte klær, og de snakket norsk, sier Ege.

Det er for tidlig å si om ranet på Ekeberg kan settes i sammenheng med det som skjedde på Frogner tidligere på kvelden søndag.

– Det må vi se nærmere på, sier operasjonslederen.


Les også:

Butikkansatt sloss med knivraner

Ranet kiosk med kniv og skrutrekker

Les flere nyheter her