Kommer Madonna tilbake?

Madonna får skryt av engelske anmeldere for sitt nye album. (Foto: Scanpix/AP Photo)
Madonna får skryt av engelske anmeldere for sitt nye album. (Foto: Scanpix/AP Photo)

Engelske kritikere skryter av hennes nye plate.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

26. mars slipper Madonna sitt nye album «MDNA». Tidligere i uka inviterte hun noen utvalgte engelske journalister inn i Abbey Road Studios i London, for en sniklytt på det nye albumet. Og de likte åpenbart det de fikk høre.

Fortsatt å regne med

Ifølge BBC var journalistene stort sett enig med Daily Mirror-journalisten Dean Piper, som konkluderte med at plata viser yngre stjerner at Madonna «fortsatt er å regne med».

Daily Telegrapaphs utsendte, Neil McCormick berømmet Madonna for å klare å balansere radiovennlige refrenger med dancedriv.

Guardians musikkblogg gjennomgikk plata spor for spor, og beskrev albumet som «et album som etter flere svake singler, også byr på brilliante øyeblikk».

Også Attitude-journalist Matthew Todd vendte tommelen opp, og ga plata fire (av fem9 stjerner, mens han skrev at «Madonna er ute for å gjenfinne seg selv som den hun er».

Ray of Light-produsent

«MDNA» inneholder 12 låter, og på sin nye plate har den 53-årige stjernen gjenopptatt samarbeidet med den britiske produsenten William Orbit, som har fått mye av æren for at Madonnas falmende 90-talls karriere fikk et nytt, formidabelt løft med klassiken «Ray of Light» i 1998.

Les flere kulturnyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden