Kommer Madonna tilbake?

Madonna får skryt av engelske anmeldere for sitt nye album. (Foto: Scanpix/AP Photo)
Madonna får skryt av engelske anmeldere for sitt nye album. (Foto: Scanpix/AP Photo)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Engelske kritikere skryter av hennes nye plate.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

26. mars slipper Madonna sitt nye album «MDNA». Tidligere i uka inviterte hun noen utvalgte engelske journalister inn i Abbey Road Studios i London, for en sniklytt på det nye albumet. Og de likte åpenbart det de fikk høre.

Fortsatt å regne med

Ifølge BBC var journalistene stort sett enig med Daily Mirror-journalisten Dean Piper, som konkluderte med at plata viser yngre stjerner at Madonna «fortsatt er å regne med».

Daily Telegrapaphs utsendte, Neil McCormick berømmet Madonna for å klare å balansere radiovennlige refrenger med dancedriv.

Guardians musikkblogg gjennomgikk plata spor for spor, og beskrev albumet som «et album som etter flere svake singler, også byr på brilliante øyeblikk».

Også Attitude-journalist Matthew Todd vendte tommelen opp, og ga plata fire (av fem9 stjerner, mens han skrev at «Madonna er ute for å gjenfinne seg selv som den hun er».

Ray of Light-produsent

«MDNA» inneholder 12 låter, og på sin nye plate har den 53-årige stjernen gjenopptatt samarbeidet med den britiske produsenten William Orbit, som har fått mye av æren for at Madonnas falmende 90-talls karriere fikk et nytt, formidabelt løft med klassiken «Ray of Light» i 1998.

Les flere kulturnyheter