Dronninga av Twitter

Ingen andre har så mange følgere på Twitter som Lady Gaga; 20 millioner. (Foto: Scanpix)
Ingen andre har så mange følgere på Twitter som Lady Gaga; 20 millioner. (Foto: Scanpix)

20 millioner mennesker følger Lady Gaga på Twitter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lady Gaga er den første som har nådd dette antallet, og med sine 20 milloner følgere ligger hun to millioner foran nestemann, Justin Bieber.

Den amerikanske superstjernen har vært aktiv på Twitter, som @ladygaga, siden mars 2008, og hun har hele tida brukt mediet til å kommunisere tett med sine fans. Både ved å chatte, poste bilder og informere om turneer og plateutgivelser. Lady Gaga har ligget på toppen av Twitter-lista siden august 2010, da hun passerte Britney Spears, skriver The Guardian.

Se også: Lady Gaga kuppet showet

Popartister mest pop

Til tross for at politikere og eksperter har omfavnet Twitter, er fortsatt popartister de mest populære personene å følge. Etter Lady Gaga og Justin Bieber føger Katy Perry (15,7 millioner følgere), Shakira (14,5 mill) og Rihanna (14,4 mill).

Den eneste politikeren inne på verdens Top 10 er kanskje ikke helt uventet USAs president Barack Obama. 12,84 millioner mennesker følger @barackobama, noe som holder til åttende plass på topplista.

Stoltenberg på norsktoppen

I Norge er situasjonen en litt annen. Her er Jens Stoltenberg den som flest følger. Drøye 80.000 tusen følger statsministeren, mens hans regjeringskollega og partifelle Jonas Gahr Støre ligger på tiende plass med snaue 30.000 som følger ham.

Les også: Stoltenberg har flere Twitter-tilhengere enn SV har velgere

Stoltenberg troner for øvrig suverent på den norske twittertoppen. Han har nesten dobbelt så mange følgere som nestemann på lista, Steinar Sagen.

Les flere nyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden