Butikkansatt sloss med knivraner

Da knivraneren ville true til seg penger, grep den unge butikkansatte inn og prøvde å ta fra ham våpenet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ransforsøket skjedde klokken fem natt til lørdag i Deli de Luca-kiosken i Bogstadveien 20. En umaskert raner kom inn i butikken og truet med en stor kniv. Den unge mannen bak disken var på vakt alene, og valgte å forsøke å hindre ranet.

I slagsmålet som oppsto fikk han et kutt i hånden, og gjerningsmannen løp fra stedet. Han var tidlig lørdag ettermiddag ennå ikke pågrepet.

Se også: Her stopper hun knivraneren

– Men vi har veldig gode opplysninger om hvem det kan være, og regner med å få en oppklaring i løpet av kort tid, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad i Oslo politidistrikt til Aftenpostens nettutgave.

Den butikkansatte, som er begynnelsen av 20-årene, fikk behandling på legevakten. Politiet går gjennom overvåkningsbilder og skal sjekke om gjerningsmannen kan stå bak flere ran i Oslo.

Les også: Kunder overmannet pistolraner i Bergen

En Deli de Luca-kiosk i Thorvald Meyers gate ble ranet med kniv ved 20.30-tiden fredag kveld. En person gikk inn i butikken, tok fram en kniv og truet til seg sigaretter, får NTB opplyst ved Oslo-politiets operasjonssentral. En tilsvarende kiosk i Grensen ble ranet ved 21-tiden torsdag av en svensktalende mann.

Gjerningsmannen lørdag blir beskrevet som cirka 175 cm høy, kledd i mørke klær, og han bar på en hvit pose.

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden