Ryddet rommet - fant halv million kroner

SKJULTE SKATTER: Av og til kan det lønne seg å rydde rommet. Det fikk en 19-åring i Skottland nylig erfare. Illustrasjonsfoto: Colourbox
SKJULTE SKATTER: Av og til kan det lønne seg å rydde rommet. Det fikk en 19-åring i Skottland nylig erfare. Illustrasjonsfoto: Colourbox

En 19 år gammel mann fra Skottland fikk rikelig med belønning da han omsider ryddet rommet sitt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Moren til Ryan Kitching hadde sett seg lei på at sønnen aldri ryddet rommet sitt. Da 19-åringen til slutt ga etter for kravet, åpenbarte det seg en skatt blant klær og matrester, skriver Daily Mail.

Under ryddesjauen fant Kitching, som jobber på det lokale supermarkedet i landsbyen Penicuik, plutselig en Lotto-kupong han hadde kjøpt der han jobbet. Den gikk heldigvis ikke i søpla.

– Siden jeg skulle på butikken å handle med moren min, tenkte jeg det kunne være greit å sjekke kupongen, forteller han til Daily Mail.

Halv million

Da kupongen ble levert, fikk Kitching sitt livs sjokk. Han hadde vunnet 52.981 pund. Etter en rask dobbeltsjekk kunne 19-åringen slippe jubelen løs.

– Da jeg leste opp de siste tallene, fikk jeg beskjed om at jeg hadde vunnet. Jeg kunne ikke tro det, sier han til avisa.

En person gleder seg nok ikke like mye over premien som Kitching selv, nemlig hans eks-kjæreste som like før hadde dumpet ham.

– Nå kan jeg bruke alle pengene på meg selv, sier Kitching fornøyd.

Magaluf neste

Så hva skal han bruke pengene på? Det vet Kitching fortsatt ikke, men han har noen forslag.

Noen spandable turer ut på byen med kamerater har det allerede blitt, men Kitching har større planer.

– Jeg vurderer en ordentlig guttetur til Magaluf.

Eks-kjæresten blir igjen i den vesle byen Penicuik.

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden