- Jeg gjorde det, men det var et uhell

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nordmannen som er pågrepet av politiet i Thailand, mistenkt for drap på sin ekskjæreste, innrømmer ifølge lokale medier å være involvert i dødsfallet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge thailandske medier skal nordmannen ha innrømmet overfor politiet å ha puttet liket av sin ekskjæreste i en bærepose, for deretter å ha lagt posen i søppelkassen, skriver VG. Ekskjæresten forsvant sporløst i 2009.

Mannen som skal være 50 år har ifølge lokale medier fortalt at han drepte kjæresten i 30-åra.

- Jeg gjorde det, men det var et uhell. Vi hadde en krangel. Hun dyttet meg, og da dyttet jeg henne tilbake så hun falt ned trappa, skal nordmannen ha forklart til politet i avhør, skriver Phuket Gazette.

Funnet i søppelbøtte

Mannen ble pågrepet etter at det ble funnet det politiet tror kan være rester etter et menneske i en søppelbøtte i mannens hus.

- Jeg sjekket pulsen hennes, og hun pustet ikke. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, og ble redd. Så jeg gjemte kroppen hennes, har 49-åringen forklart til poltiet, ifølge Phuket Gazette.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Funnet ble gjort etter at thailandsk politi tirsdag kveld stormet mannens bolig i Kata, etter å ha fått ny informasjon om ekskjærestens forsvinning, skriver den lokale avisa Phuket Wan.

Den lokale avisen skriver også at beinrestene som er funnet hos nordmannen ikke med sikkerhet kan identifiseres som menneskelige. Vekten på funnet skal være mellom to og fire kilo. Funnet er nå sendt til rettsmedisinske undersøkelser.

Les også: Thailand skjerper sikkerheten etter Bangkok-bomber

UD er på saken

I tillegg til beinrestene fant politiet eiendeler tilhørende den savnede kvinnen. Det ble også funnet et våpen som er registrert på den savnede kvinnen.

Utenriksdepartementet er kjent med saken gjennom mediene, og jobber nå med å få bekreftet opplysningene, melder NRK.

Den siktede er tidligere ikke straffet i Norge.

Saken blir oppdatert

Les også: Svensk rallyfører druknet i Thailand


Les flere nyheter her