Molde fikk revansje mot Spartak Moskva

Molde fikk revansj for det sure tapet for Spartak Moskva tidligere i måneden da russerne ble slått 3-0 i en treningskamp tirsdag.

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær stilte tilnærmet likt lag, men fikk se sine elever gjøre en langt bedre figur enn i 0-3-tapet for drøye to uker siden.

– I dag hadde vi god struktur. Det var viktig å holde nullen i første omgang. Offensivt er jeg godt fornøyd med det vi viste en times tid midt i kampen. Da spilte vi fotball slik vi ønsker å framstå – med hurtige kontringer og vakre scoringer, sa Solskjær til rbnett.no.

22 minutter var spilt da Daniel Berg Hestad ble lekkert frispilt av Magnus Wolff Eikrem og lobbet inn 1-0.

Spartak spilte seg deretter til noen gode sjanser, men fikk ikke ballen i mål. I stedet dyttet Vegard Forren inn 2-0 etter klabb og babb i Moskva-feltet like før pause.

3-0 kom etter at Davy Claude Angan ble spilt igjennom, rundet forsvaret og trillet ballen under Spartaks keeper og i mål.