Whitney Houston gravlagt i New Jersey

SISTE REISE: Begravelsesfølget på vei til gravlunden i Westfield i New Jersey, hvor Whitney Houston ble gravlagt søndag.  Foto: Reuters.
SISTE REISE: Begravelsesfølget på vei til gravlunden i Westfield i New Jersey, hvor Whitney Houston ble gravlagt søndag. Foto: Reuters.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Familie og venner tok søndag et siste farvel med Whitney Houston i en privat begravelsesseremoni i New Jersey.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sangerinnen og skuespilleren ble stedt til hvile ved siden av sin far, John Russel Houston, i Westfield i New Jersey søndag. Kun den nærmeste kretsen av familie og venner deltok i seremonien.

Etter lørdagens begravelsesseremoni ble kisten med Whitney Houston kjørt til begravelsesbyrået Whigham. Byrået er det samme som sto for Houstons fars begravelse i 2003.

Lørdag var New Hope Baptist Church fylt av hvite og lilla blomster, hvitkledde korsangere og et stjernetungt begravelsesfølge for å hylle en av USAs største popartister.

Houstons kiste ble båret ut av kirken til tonene av «I Will Always Love You».

Gikk i protest

Også Houstons eksmann Bobby Brown var i kirken, men han skriver i en pressemelding at han og barna hans flere ganger ble bedt om å flytte seg. I tillegg ble Brown etter eget utsagn nektet å møte Bobbi Kristina (18), datteren han fikk med Whitney Houston.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Kjendisfansen i sorg

– I lys av disse hendelsene ga jeg min ekskones kiste et kyss, og så gikk jeg, for jeg ville ikke lage oppstyr. Mine barn er svært oppbrakt over hendelsene.

Brown fastslår at Houston ikke ville ha likt det som skjedde.

– Dette var en dag for å hedre Whitney. Jeg tviler på at Whitney ville ha ønsket dette. Jeg vil fortsette å hedre min ekskone, sier han.

– Vanskelig øyeblikk

Brown og Houston ble skilt i 2007 etter 15 års ekteskap. Pastor Jesse Jackson sier til CNN at Brown ble bedt om å flytte seg fordi han hadde med seg flere enn tillatt.

– Det var et vanskelig øyeblikk. Jeg forsøkte å få ham til å bli. Men de ville ikke gi plass til ham, sier pastoren.

Houston ble funnet død på et hotellrom i Los Angeles for en uke siden. Dødsårsaken er ennå ikke fastslått.

Les flere nyheter