Åpen for alle - alltid

Da jeg møtte kongen...Prins Harald (10) skrev til Bjørg (8)

HARALD SOM 10-ÅRING: Daværende prins Harald (rød ring) sammen med (fra venstre) prinsesse Margaretha av Danmark, prinsesse Margrethe av Bourbon, kong Haakon, prinsesse Astrid, kronprins Olav, prinsesse Ragnhild og kronprinsesse Märtha. Anledningen var prinsesse Ragnhilds konfirmasjon og året var 1947. Foto: Scanpix
HARALD SOM 10-ÅRING: Daværende prins Harald (rød ring) sammen med (fra venstre) prinsesse Margaretha av Danmark, prinsesse Margrethe av Bourbon, kong Haakon, prinsesse Astrid, kronprins Olav, prinsesse Ragnhild og kronprinsesse Märtha. Anledningen var prinsesse Ragnhilds konfirmasjon og året var 1947. Foto: Scanpix Foto: Scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

For 65 år siden sendte Bjørg Wikheim en tegning til prins Harald.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

21. februar fyller kong Harald 75 år. Vi i ABC Nyheter vil feire bursdagen hans med din historie fra ditt møte med kongen.

Bjørg Wikheim deler sin historie på ABC Nyheters Facebook-side.

– Da prins Harald var 10 år, var jeg nesten åtte, og ble oppfordret til å sende ham en hilsen. Jeg laget en flott tegning og sendte ham et fint kort, skriver Bjørg.

– En stund senere fikk jeg hyggelig hilsen med takk for oppmerksomheten, og det kortet har jeg fortsatt, med håndskrevet «hilsen Harald» på, forteller hun.

Bjørg lurer på om flere opplevde å få brev fra den unge prinsen.

– Jeg har aldri hilst på ham personlig, men jeg har ivrig «fulgt med ham» siden han kom tilbake fra England etter krigen. Gratulerer hjerteligst med 75-årsdagen, kong Harald, skriver Bjørg.

Har du møtt kong Harald?

Beskriv hvordan du opplevde ham og del din fortelling og dine bilder med resten av folket via vår Facebook-side.

Les flere saker fra ABC Nyheters Livet-seksjon her

Les flere nyheter