Meny

Stabilt for skadde etter ulykke i Numedal

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre unge kvinner er blant de skadde i en kollisjon mellom to biler på riksvei 40 i Rollag kommune, nord for Numedal kro i Buskerud. Fire andre personer ble lettere skadd i ulykken.

Meldingen om kollisjonen ved Stærnes kom fredag klokken 14.35.

Fem ungdommer som kjørte i samme bil, ble skadd i ulykken, melder Laagendalsposten. Tre unge kvinner ble brakt til sykehus, to med helikopter og en med ambulanse. De to andre i bilen var unge menn, ifølge avisa.

Tilstanden til de tre kvinnene ble først beskrevet som kritisk av politiet, men sykehusene opplyste senere at tilstanden var stabil, og ikke kritisk.

Luftambulanse, ambulansebil, brannvesen og politi kom raskt til stedet, opplyser operasjonsleder Rune Hunshamar i Nordre Buskerud politidistrikt til NTB.

– En av de involverte bilene har kommet kjørende fra Veggli i retning Kongsberg. Bilen har kommet over i motgående kjørefelt, fått sleng og blitt truffet i siden av en møtende bil, opplyser politiet.

Politiet har beslaglagt førerkortet til mannen som kom over i motgående kjørefelt.Veien var stengt i flere timer etter ulykken.

Les flere nyheter her

Populært