Meny

Fortsatt ikke mulig å avhøre overfallsoffer (77)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 77 år gamle kvinnen som ble slått ned og ranet på Korsvoll i Oslo tirsdag, er fortsatt for dårlig til å bli avhørt.

– Hun er ved bevissthet, men er såpass sterkt preget av det som er skjedd at hun ikke er i form til noe avhør, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde til NTB. Rohde leder volds- og sedelighetsseksjonen i Oslo politidistrikt. Hun håper det vil være mulig å avhøre kvinnen i løpet av helgen.

I mellomtiden fortsetter etterforskningen, blant annet med en rundspørring i området.

– Vi kommer også til å ha en eller to personer på åstedet torsdag kveld, slik at turgåere som passerer stedet, men ikke bor i området, kan ta kontakt, forklarer Rohde. Hun sier politiet har fått inn flere interessante tips, men ber folk fortsette å ringe inn dersom de har opplysninger om saken.

Les også: Kvinne (77) overfalt og ranet i Oslo

77-åringens veske er funnet i en hekk 100-150 meter unna der kvinnen ble overfalt.

– Den var tømt for verdisaker. Vi vet ikke når den er kastet inn i hekken, men er interessert i å høre om noen er observert med en dameveske. Særlig noen som ikke naturlig går med en slik, legger Rohde til.

Oslopolitiet får bistand fra Kripos med å kartlegge lignende saker. Den 77 år gamle kvinnen ble funnet kraftig forslått tirsdag ettermiddag. Det er også funnet spor som kan tyde på at hun er blitt voldtatt.

Les flere nyheter her

Populært