Meny

Spesialenheten varslet etter dødsulykke i Tønsberg

DØDSULYKKE: En person mistet livet i ulykken i Tønsberg torsdag. Foto: Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En bilfører kjørte inn i en parkert tilhenger og mistet livet i Tønsberg torsdag. Tilhengeren sto i veien etter en brann, men stedet var markert med sperrebånd av politiet.

Ulykken skjedde ved Innlaget, mellom Åsgårdstrand og Tønsberg, rett etter klokka sju torsdag morgen, opplyser kommunikasjonsrådgiver Torgny Alstad i Vestfold politidistrikt.

Politiet mottok melding om brann i en mindre tilhenger like før klokken halv seks.

– Brannen ble slukket av brannvesenet, men hengeren var for varm til å flyttes. Stedet ble sperret av med sperrebånd av politiet. Kort etter at politiet forlot brannstedet, inntraff trafikkulykken. En bil kjørte inn i tilhengeren, og en annen bil var også involvert i ulykken. Bilen der den omkomne satt, ble liggende på taket, forteller Alstad.

Detaljene rundt hendelsesforløpet er uklare. Den omkomne er en mann, og han døde mest sannsynlig momentant, opplyser politiinspektør Olaf R. Kløvstad.

Spesialenheten har mottatt saken, bekrefter Per Herman Thori-Aamot, leder for etterforskningsavdeling Øst-Norge, overfor NTB.

– Vi er varslet og har bedt om å få oversendt mer informasjon i saken. Så vil vi vurdere om vi skal gå videre med den, sier Thori-Aamot

Les flere nyheter

Populært