Meny

Frp-studenter har flest sexpartnere

– Ikke noe annet enn forventet, er FpU-formann Ove Vanebo sin kommentar til undersøkelsen som viser at Frp-studenter har flest sexpartnere. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mens nesten halvparten av studentene som stemmer Krf ikke har hatt sex det siste året. Ikke overraskende, mener FpU-formann Ove Vanebo.

Samtidig har de rødeste og de blåeste flest forskjellige partnere, mens Frp-velgerne altså er best på kvantitet.

Det viser en undersøkelse Sentio har gjort for Universitas, når det gjelder antall sexpartnere blant studenter i løpet av ett år.

– Det sier vel bare at Fremskrittspartiet er et parti hvor velgerne har liberale holdninger, sier FpU-formann Ove Vanebo til studentavisen.

KrFU: - Ingen kommentar

Kun 13 prosent av Frp-velgerne har ikke hatt noen sexpartnere det siste året, mens hele en av tre har hatt flere enn to partnere i samme tidsrom.

– Ikke noe annet enn forventet, sier Vanebo, som legger til at han ville blitt mer overrasket om tallene viste det samme for KrF-velgerne.

Leder for Kristelig Folkepartis Ungdom (KrFU), Elisabeth Løland, ønsker ikke kommentere studien, og påpeker at hun ikke har noen meninger om velgernes seksualliv.

Sexolog: - Kristen moral

Sexolog Siv Gamnes, og daglig leder ved Senter for ungdom og seksualitet, er heller ikke spesielt overrasket over tallene.

- Blant KrFs velgere er det mange med kristen moral, som kan være grunnen til at de har færre sexpartnere. Noen vil kanskje vente med sex til inngått ekteskap, eller de holder seg til én, sier Gamnes til Universitas.

Les flere nyheter

Populært