Meny

Kvinne (77) overfalt og ranet i Oslo

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 77 år gammel kvinne er alvorlig skadd etter at hun ble overfalt på Korsvoll i Oslo mandag kveld. Ifølge politiet kan hun ha blitt utsatt for et seksuelt overgrep.

– Vesken hennes er borte, så det er utvilsomt snakk om et ran. I tillegg gjør funn på stedet at vi undersøker saken som et mulig seksuelt overgrep, men vi har ikke konkludert ennå, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde til NTB. Rohde leder vold- og sedelighetsavdelingen i Oslo politidistrikt.

Det var en skiløper som fant kvinnen i nærheten av en skiløype mandag kveld. Rohde sier kvinnen trolig har vært på kveldstur i det som er et populært turområde.

– Om noen har fulgt etter henne, eller om det er en tilfeldighet at gjerningspersonen møtte kvinnen, vet vi ikke. Vi er svært avhengige av observasjoner fra publikum i denne saken, spesielt ettersom det ikke har vært mulig å avhøre kvinnen ennå, forklarer Rohde.

Kvinnen var sterkt forslått da hun ble funnet, og hun var ute av stand til å gjøre rede for seg. Tirsdag lå hun fortsatt i respirator, men Rohde håper det vil bli mulig å avhøre 77-åringen onsdag.

Den eldre kvinnen gikk fra Langåsveien i retning Grinda da hun ble overfalt i et skogholt. Overfallet skjedde mellom klokken 20.30 og 22.40 mandag kveld.

Les flere nyheter her

Populært