Meny

Minst 18 døde i forlis i Det karibiske hav

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minst 18 mennesker mistet livet da en overlastet båt sank utenfor kysten av Den dominikanske republikk. Kystvakten lette mandag fortsatt etter 20 savnede.

Det var rundt 60 mennesker om bord i den lille båten som satte til havs fra den lille byen Nagua nordøst for Santo Domingo med kurs for Puerto Rico lørdag. 19 mennesker ble berget i live etter at båten kantret i Samana-bukta.

Dominikanske marinefartøyer og amerikanske kystvakthelikoptre søkte i helgen etter overlevende, men det er lite håp om å finne noen flere i live.

Fattige dominikanere betaler opp til 1000 dollar for å bli smuglet over Mona-sundet til det amerikansk-styrte Puerto Rico, der levestandarden er langt høyere. Men mange dør i et farvann som er notorisk for farlige havstrømmer og sandbanker.

Les flere nyheter

Populært