Meny

Denne katten stoppet kampen mellom Liverpool og Tottenham

Denne katten stoppet kampen mellom Liverpool og Tottenham

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oppgjøret mellom Liverpool og Tottenham måtte ta en plutselig pause da en katt stormet banen.

Oppgjøret på Anfield var ikke mer enn 10 minutter gammelt da en grå kattepus plutselig stormet banen.

Foran titusener av tilskuere og Tv-seere småsprang katten over den grønne gressmatten tilsynelatende ufortrødent, før den satte seg ned på gresset og lot seg fange av utallige kameraer.

Katten sprang deretter over den hvite stripa og ble tatt hånd om av sikkerhetspersonell som løftet den forsiktig over kanten og fraktet den til et tryggere sted.

Se episoden her

Toppkampen endte 0-0

Storkampen i den engelske eliteserien endte til slutt 0-0.

Hjemmelaget hadde ballen mest, men Tottenham var flinke til å forsvare seg, og kampen endte uten mål.

Lagene skapte også relativt lite i løpet av kampen. Med ett poeng til hver av lagene holder Tottenham fortsatt tredjeplassen, mens Liverpool ligger på sjuendeplass på tabellen i engelsk eliteserie.

Det gikk godt over en halvtime før det i det hele tatt ble løsnet skudd på Anfield. Første mann som forsøkte seg på skudd var Tottenhams Niko Kranjcar, men ballen traff rett på José Reina.

Et par minutter senere spilte Steven Gerrard opp Jay Spearing, men siktet var ikke helt finstilt, og skuddet strøk så vidt over målet til Brad Friedel.

Etter 66 minutter var det duket for gjeninntreden for Luis Suárez, som var tilbake etter en åtte kampers utestengelse han måtte sone for rasistiske bemerkninger mot Manchester Uniteds Patrice Evra.

Drøye kvarteret før slutt fikk Andy Carroll dempet ballen på brystet inne i feltet, men han fikk ikke tid nok, og ballen havnet høyt over fra sju-åtte meters hold.

Seks minutter før slutt fikk Spurs og Gary Bale en gylden mulighet. Han kommer alene med Reina, men avslutningen med venstrebeinet ble for dårlig, og spanjolen reddet.

Les flere nyheter her

Populært