Meny

Kulda rammer flytrafikken i Europa

Kulden rammer flytrafikken i store deler av Europa, som her på London-flyplassen Heathrow, der en tredjedel av avgangene er innstilt lørdag. Arkivfoto: Alastair Grant (AP Photo)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vinterværet legger hindringer i veien for flytrafikken i Europa. Nesten en tredel av avgangene fra London-flyplassen Heathrow blir innstilt søndag.

Flyplasser i Italia og Nederland har alt opplevd problemer med trafikken, skriver BBC. Nå varsler britiske luftfartsmyndigheter at Londons hovedflyplass Heathrow vil innstille 30 prosent av avgangene søndag.

Snøen har allerede lagt seg over nordlige deler av England, og i løpet av helgen er det varslet at også de sentrale og sørlige delene av landet oppleve kaldt vintervær. Det kan komme opptil ti centimeter med snø, opplyser Meteorologisk institutt.

Les også: Vinterens kaldeste dag hittil

Den britiske luftfartsmyndigheten BAA sier de venter at mange passasjerer kan få booket om billett til flyene som fortsatt går.

Også London-flyplassen Stansted advarer om at avganger kan bli kansellert, mens Gatwick ikke har planer om å innstille flyginger.

Les også:

Så lite kulde tåler ungene

Tipsene som holder kulden ute

Her blir det iskaldt fremover


Les flere nyheter her

Populært