Meny

Dødsårsaken til norsk kvinne i Arboga fortsatt usikker

MOR OG DATTER FUNNET DØDE: Politiet i Västmanland fortsetter etterforskningen av dødsfallene i Arboga. Foto: Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet kan fortsatt ikke utelukke at det lå noe kriminelt bak dødsfallene til en norsk kvinne og hennes ni måneder gamle baby i den svenske byen Arboga. Nye blodanalyser gir ikke klare svar.

– Resultatet fra de blodanalyser som Rättsmedicinalverket har gjennomført gir fortsatt ikke fullstendige svar på om det er noe kriminelt som ligger bak dødsfallene, skriver politiet i Västmanland i en pressemelding fredag.

Les også: Småbarnsmor følte seg truet

Politiet venter på ytterligere prøvesvar, men kan ikke si noe om når disse svarene vil foreligge. Ingen personer er mistenkt i saken, men politiet vil ikke utelukke at det har skjedd noe kriminelt.

38 år gamle Kjærsti Elida Guseck og hennes ni måneder gamle datter ble 16. januar funnet døde i en leilighet i Arboga i Midt-Sverige. Den siste sikre observasjonen av kvinnen ble gjort 7. januar. Dagen etter skal hun ha hatt en avtale som hun ikke møtte opp på. Politiet tror kvinnen døde mellom disse to tidspunktene. Det tok imidlertid en uke før kvinnen ble funnet død i sin seng sammen med babyen.

Les også: Eks-kjæreste inn til avhør

Tidligere denne uka skrev avisa Tidningen at det trolig ikke lå noe kriminelt bak dødsfallene og at politiet kom til å avslutte etterforskningen om kort tid. Politiet opplyser nå at etterforskningen fortsetter.

Les flere nyheter

Populært