Meny

Norge er ikke lenger en selvstendig nasjon

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

EU har aldri vært en internasjonal organisasjon og kommer heller ikke til å bli det. Det er helt ufattelig at dette råkjøret fra det som jeg vil kalle femtekolonister, ikke kan stoppes. Norge selges bit for bit, mens folket blir matet med brød og sirkus.

Norge er ikke lenger en selvstendig nasjon, takket være EØS-avtalen, sier generalsekretær i Europabevegelsen Pål Frisvold til meg per e-post. Liv Signe Navasete har rett i at "folket er ført bak lyset ved at Stortinget overkjørte både Grunnloven og folkets klare tale i 2 folkeavstemninger".

Samtidig vil jeg opplyse om at da EØS-avtalen ble vedtatt den 21. oktober 1993, hadde Europabevegelsens lakeier 2 stemmer for lite til et lovlig vedtak om å innlemme Norge i EUs indre marked. Dette er en rettsstridig handling som burde kvalifisere til riksrett, men svikerne har i ettertid avviklet riksrett slik at det alternativet i ettertid ikke skulle være mulig.

Den 7. februar 2012 prøver Europabevegelsens lakeier seg atter en gang på å forandre grunnlovens § 93 i håp om at mindretallsgarantien som er 3/4 flertall kan senkes til 2/3 flertall slik at det blir 13 mandater mindre for å få flertall til å avgi suverenitet på et saklig begrenset området til internationale organisasjoner.

EU har aldri vært en internasjonal organisasjon og kommer heller ikke til å bli det. Det er helt ufattelig at dette råkjøret fra det som jeg vil kalle femtekolonister, ikke kan stoppes. Norge selges bit for bit mens folket blir matet med brød og sirkus.

Jens Stoltenberg lovte i Soria Moria-erklæringen at EU-spørsmålet ikke skulle tas frem i regjeringsperioden sammen med de rød-grønne. Atter et løftebrudd. For å bevise at vi lever i et demokrati og at det er folket som bestemmer, må regjeringen snarest utlyse en folkeavstemning om EØS-avtalen slik at Norge igjen kan bli en selvstendig nasjon.

Ifølge globalistene, Europabevegelsens lakeier, skulle det virkelig bli ille med Norge om vi sa nei til overformynderiet i 1994, men vi ser i dag at alt var bare propaganda og ren løgn. Så det norske folk tror ikke lenger på stortingspolitikere som er villig til å selge vårt fedreland i bytte for internationale posisjoner og frynsegoder etter de har fått sine gullpensjoner.

Om Senterpartiet ønsker og overleve som parti, må de snarest vise det norske folk om de vil spise kirsebær med de store så lenge det varer, eller om de vil tjene folket og respektere Grunnlovens §1 som sier at: Kongeriket Norge er et frit, selvstendigt, udeleligt og uafhændeligt Rige.

Øyvind Aarsnes,

Folkeaksjonen Mot EU-medlemskap

www.grunnlovens-vektere.com

Populært