Meny

Lekket Facbook-sjefen nytt design?

Slik så pulten til Mark Zuckerberg ut da han tok bilde av den i går kveld. Lekket han samtidig et nytt design på Facebook. Foto: Mark Zuckerberg / Facebook

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det spekuleres i om Facebook-gründer Mark Zuckerberg ved et uhell kan ha lekket et nytt Facebook-design.

I går kveld oppdaterte Mark Zuckerberg sin egen Facebook-profil med et bilde av pulten sin. På pulten ligger det en plakat hvor det står "Stay Focused & Keep Shipping", oversatt til norsk blir det noe slikt som Hold fokus og fortsett produksjonen.

Årsaken til Zuckerbergs oppfordring kan tenkes å være at Facebook skal på børs og at det åtte år gamle selskapet er verdsatt til 5 milliarder dollar, noe som tilsvarer omkring 30 milliarder kroner.

Les også: Har tjent seg søkkrik på Facebook

Plakaten på Zuckerbergs pult kan minne om en britisk propagandaplakat fra starten av andre verdenskrig med teksten Keep Calm and Carry On.

Flere påpeker at det ser ut som om det er en Facebook-side som er åpen Facebook-sjefens mac, men at den ikke ser ut som Facebook slik den fremstår for brukere i dag. Har Mark Zuckerberg lekket et nytt design som foreløpig bare er tilgjenglig for utvalgte brukere?

I en kommentar under statusoppdateringen spør en Facebook-bruker (oversatt):

Det ser ut som Facebook i nettleseren, men er ikke. Du har chatten på siden, tikkeren og nyhetene, men hva er den hvite linjen på toppen hvor det blå Facebook-feltet skulle ha vært?

Bloggeren Youssef Sarhan har gått grundigere til verks og har klippet ut skjermbildet og sammenlignet det med Facebook slik siden ser ut i dag.

Sarhan spekulerer i om det hvite toppfeltet er et søkefelt, og skriver at søk er noe Facebook er dårlige på i dag.

Les også: Facebooksjef kan bli USA-minister

Under ser du skjermen til Mark Zuckerberg klippet ut og forstørret. Er det et nytt Facebook-design vi ser?

Marks Zuckerbergs Facebook sammenlignet med journalistens egen side.Marks Zuckerbergs Facebook sammenlignet med journalistens egen side.


Les flere nyheter her

Populært