Meny

Identiteten til ulykkessjåføren fortsatt ukjent

LYS PÅ ÅSTEDET: Onsdag kveld var det plassert lys og blomster ved ulykkesstedet på fylkesvei 454 på Dal i Akershus, der Jeff Mwangi Kwirikia ble påkjørt og døde tirsdag ettermiddag. Foto: Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Ullensaker kjenner fortsatt ikke identiteten til sjåføren som stakk av etter ulykken som kostet Stella Mwangis far Jeff Mwangi Kwirikia livet tirsdag.

De har heller ikke nummeret på bilen, men beskriver den som en mørk Citroën varebil eller lignende type, ofte brukt av håndverkere. De vil foreløpig ikke gå ut med beskrivelsene de har av sjåføren, som de tror er en mann i 20-30-årene.

Les også: – Han var en av hennes viktigste støttespillere

– Vi er veldig fornøyde med tipsmengden fra publikum foreløpig. Vi vet nå mye om bilens bevegelser, men har foreløpig ikke funnet bilen eller gjerningsmannen, sier lensmann Morten Huse i Ullensaker til NTB torsdag formiddag. Han har stor tro på at de skal finne den de jakter på.

Bilen ble sist sett på vei nordover på Trondheimsveien fra Dal mot Råholt etter ulykken. Den skal ha fått betydelige skader i sammenstøtet.

– Vi ønsker fortsatt tips fra folk som for eksempel har sett en håndverker på oppdrag hos noen i timene før påkjørselen, sier Huse.

Les også: Stella Mwangi vant finalen i Melodi Grand Prix

54 år gamle Jeff Mwangi Kwirikia dukket sprudlende opp i TV-ruta under Stellas deltakelse i Skal vi danse i fjor.

– Hun har det helt jævlig. Stella var veldig tett knyttet til faren. Hun er mest opptatt av sorgen etter tapet, ikke jakten på sjåføren, sier MGP-artistens kommende svigerfar, Per Rogstad, til Romerikes Blad.

Les flere nyheter

Populært