Meny

Fire Milito-mål ikke nok

Diego Milito scoret fire mål for Inter onsdag, men det holdt ikke til seier mot Palermo. (Foto: Stefano Rellandini, SCANPIX/Reuters).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Juventus fikk overtaket i gullkampen i italiensk fotball da Milan tapte for Lazio onsdag, mens fire mål av Diego Milito var for lite til å gi Inter tre poeng.

Milito gjorde 1-1, 2-2, 3-2 og 4-3 for Inter i hjemmekampen mot Palermo, men Fabrizio Miccoli ville ikke la ham gå av banen som matchvinner. Miccoli scoret gjestenes tre siste mål i en kamp som endte 4-4.

Dermed greide ingen av lagene å ta innpå tetlagene i en serierunde som ble amputert av vinterværet i Europa. Tre av onsdagens kamper ble offer for værforholdene, etter at serieleder Juventus fikk sin tirsdagskamp mot Parma avlyst.

Onsdag kunne Juventus kose seg med tittelrival Milans feilskjær i bortekampen mot Lazio. Federico Marchetti holdt Lazio inne i kampen med en superredning på Antonio Nocerinos nikk før pause. Milan var nær scoring også i annen omgang, men scoringer av Hernanes og Tommaso Rocchi i det siste kvarteret avgjorde for hovedstadslaget.

Juventus er fortsatt ett poeng foran Milan, nå med en kamp mindre spilt.

Udinese på tredjeplass vant 2-1 over Lecce og er bare tre poeng bak Juventus. Michele Pazienza og Antonio Di Natale scoret målene.

Lazio er på fjerdeplass, ytterligere to poeng bak.

På Sardinia vant Cagliari 4-2 over Roma i en underholdende kamp.

Les flere nyheter her

Populært