Meny

Messi-miss da Barcelona ble holdt

Lionel Messi i aksjon i cupsemifinalen mot Valencia onsdag. Barcelona-stjernen misbrukte et straffespark i kampen som endte 1-1. (Foto: Heino Kalis, SCANPIX/Reuters).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lionel Messi misbrukte et straffespark i 2. omgang da Barcelona ble holdt til 1-1 i første semifinalekamp i cupen mot Valencia.

Valencia tok ledelsen hjemme på Mestalla i det 27. minutt da Jeremy Mathieu fikk rom på venstresiden og la inn til Jonas, som knallet ballen i mål bak keeper José Manuel Pinto.

Pinto var heldig som fortsatt var på banen, for TV-bildene viste at han handset utenfor straffefeltet i det 18. minutt. Dommeren vinket spillet videre.

Barcelona-kaptein Carles Puyol utlignet ti minutter før pause. Et hjørnespark fra Cesc Fàbregas seilte over keeper Diego Alves, og midtstopperen nikket i mål.

Alves, som er spesialist på å redde straffespark, revansjerte seg 11 minutter ut i annen omgang. Han kastet seg til venstre og slo ut Messis straffespark etter at Thiago Alcantara ble felt av Miguel.

Barcelonas innbytter Daniel Alves skjøt i stolpen etter veggspill med Messi et kvarter før slutt, og det var det nærmeste noe av lagene kom en avgjørelse i slutten av kampen.

Returkampen spilles på Camp Nou neste uke. Vinneren spiller cupfinale mot Athletic Bilbao eller 3.-divisjonslaget Mirandés. Athletic vant 2-1 på bortebane i første kamp tirsdag takket to mål av landslagsspiller Fernando Llorente.

Les flere nyheter her

Populært