Prostituerte vil ha Ron Paul

FÅR SEX-STØTTE: Prostituerte i Nevada vil gjøre sitt for at det ikke går i stå for Ron Paul i den republikanske nominasjonskampen. Foto: APF/skjermdump fra Bunnyranch.com.
FÅR SEX-STØTTE: Prostituerte i Nevada vil gjøre sitt for at det ikke går i stå for Ron Paul i den republikanske nominasjonskampen. Foto: APF/skjermdump fra Bunnyranch.com.

Ron Paul, som prøver å bli Republikanernes presidentkandidat i USA, får støtte fra sexarbeidere i nominasjonskampen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ansatte ved Moonlite Bunny Ranch, et lovlig bordell utenfor Carson City i delstaten Nevada, har nemlig lansert kampanjen «Pimping for Paul», skriver New York Daily News.

Bakgrunnen er at liberaleren fra Texas støtter de prostituertes rett til å tjene penger.

– Han vet hva kvinner ønsker og trenger, sier Ara Rose, som jobber på bordellet i Carson City, til Mynews4.com.

– Og en president må vite hvordan han håndterer kvinner.

Les også: Ron Paul seiler opp

De prostituerte gir ikke bare sin støtte til Ron Paul. De ber også kunder om å donere penger til kampanjen hans. Bordelleier Dennis Hof lover på sin side valuta for pengene hvis sexkjøperne lover å stemme på Paul.

– Hvis en klient kommer inn på Bunny Ranch og sier «Jeg støtter Paul», kommer han til å få en veldig behagelig opplevelse, forteller han til CNN.

Les også: – Husk at det aldri fantes noen stat som het Palestina

Bordellet støttet også Ron Paul ved presidentvalget for fire år siden. Paul har ikke kommentert Nevada-bordellets nye sprell, men i 2007 sa talsmannen hans følgende om støtten:

– Selv om Paul ikke støtter prostitusjon personlig, synes ikke kandidaten at det er regjeringens oppgave å regulere slik aktivitet.

Under en republikansk debatt i mai fjor sa Paul at delstatene bør stå fritt til å legalisere prostitusjon, homofilt ekteskap og marihuana hvis de ønsker det.

Prostitusjon er lovlig i 16 fylker i Nevada, som skal velge republikansk presidentkandidat 4. februar.

Les også: Romney kritiseres for å kunne fransk

Neste delstat ut i republikanervalget er Sør-Carolina, som går til stemmeurnene kommende lørdag. I en fersk meningsmåling fra Rasmussen Reports får Ron Paul 16 prosents oppslutning, like mye som Rick Santorum, i Sør-Carolina. Mitt Romney og Newt Gingrich leder på meningsmålingen med henholdsvis 35 og 21 prosent.

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden