Åpen for alle - alltid

Falt 30 meter – brakk tåa

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hunden Bobby overlevde fallet fra klippen på mirakuløst vis.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ett år gamle Bobby, som er en blanding av en cocker spaniel og en puddel, var ute på luftetur sammen med matmor og matfar i Swanage, helt sør i England, da ulykken skjedde fredag 13. januar.

- Bobby var nær oss hele tiden. Vi tok øynene bort fra ham i bare 30 sekunder, og da var han borte. Vi kunne ikke se ham noe sted, sier Kevin Rowell til the Daily Mail.

Ifølge et øyenvitne skal Bobby ha blitt litt for ivrig da han jaget en måke, som endte med at han falt 30 meter utfor en klippe.

Kystvakten rykket ut med båt for å redde Bobby, ettersom det var umulig å komme til på annen måte. Videoen viser hvordan redningsmannskapene henter den skjelvende hunden og gjenforener han med de glade eierne.

Se redningsaksjonen her

GJENFORENT: Matmor Denise Rowell priser seg lykkelig over at Bobby overlevde fallet. Foto: RNLIGJENFORENT: Matmor Denise Rowell priser seg lykkelig over at Bobby overlevde fallet. Foto: RNLI

Til alt hell slapp Bobby fra uhellet med kun en brukket tå og en mindre tannskade. Det kan han takke den myke tangen, på steinstranden der han landet, for.

- Hunden er heldig som er i live, sier en talsmann for kystvakta i Portland.

Se også: Hun har klonet hunden sin

Se flere dyrevideoer her

Les flere nyheter