Småbarnsmoren Kjærstis død er fortsatt et mysterium

Bilde av Kjærsti Elida Guseck og hennes ni måneder gamle datter er satt opp sammen med blomster og lys utenfor leiligheten i Arboga i Sverige hvor de to ble funnet døde. Politiet etterforsker saken som drap. Foto: Tore Meek / Scanpix
Bilde av Kjærsti Elida Guseck og hennes ni måneder gamle datter er satt opp sammen med blomster og lys utenfor leiligheten i Arboga i Sverige hvor de to ble funnet døde. Politiet etterforsker saken som drap. Foto: Tore Meek / Scanpix

Ble funnet død i sitt hjem uten spor av ytre vold på kroppen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Årsaken til at norske Kjærsti Elida Guseck og hennes 9-måneder gamle datter døde er fortsatt et mysterium for svensk politi, skriver svenske Aftonbladet.

Saken etterforskes nå som et drap, men sporene peker ikke entydig i den retningen, innrømmer politiet.

Motstridende spor

– Det er et ganske intensivt etterforskningsarbeide, og det finnes opplysninger som både styrker og svekker teorien om at en forbrytelse har funnet sted, sier Åsa Hedin, pressetalsmann ved politiet i Västmanland til Aftonbladet.

Onsdag ettermiddag forventer politiet et svar fra patologene som kan fortelle mer om dødsårsaken.

- Døde samtidig

Kilder som Aftonbladet har vært i kontakt med forteller at spor tyder på at Kjærsti og datteren hennes døde på samme tid. Det utelukker i tilfelle et scenario der datteren kan ha omkommet av mangel på næring etter at moren døde.

Det vil også bli gjort en toksikologisk undersøkelse av de omkomne for å utelukke forgiftning som dødsårsak.

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden