Megapotten fortsetter å vokse

Nok en gang gjorde tekniske problemer at trekningen i Viking Lotto måtte utsettes onsdag. Da trekningen først ble gjennomført var det fortsatt ingen som fikk kjempepremien på 172 millioner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tekniske problemer hos det finske lotteriselskapet førte onsdag på nytt til utsettelse av trekningen i Viking Lotto. Finland er et av medlemslandene i Viking Lotto-samarbeidet.

- Finland har hatt et teknisk problem. Alle land må verifisere sin deltakelse før trekningen starter. Det var skjedd en feil i Finland, men trekningen vil bli gjennomført i kveld, uttalte kommunikasjonssjef i Norsk Tipping Magne Vikøren til ABC Nyheter i 21-tiden.

Senere samme kveld kom det en ny pressemelding fra Norsk Tipping. Tre heldige spillere kunne da glede seg over en gevinst på fire millioner kroner.

De tre som stakk av med hver sin andel av førstepremiepotten onsdag, hører hjemme i hvert sitt land: En finne, en danske og en nordmann.

Norsk Tipping sier selskapet tross den tekniske feilen hadde full oversikt over alle som deltok i trekningen. «I en pressemelding heter det at alle vil få premiene de har krav på».

Den samlede premiepotten i Viking Lotto var onsdag på cirka 185 millioner kroner, 172 millioner utgjorde «Lykketallspotten», som ikke har blitt utbetalt siden i mai i fjor.

Etter onsdagens trekning vokser gigantpotten videre.

Omsetningen til kveldens trekning var på 69,5 millioner kroner fra ca 820.000 norske spillere.

Viking Lotto-samarbeidet består av Norge, Danmark, Island, Sverige, Finland, Estland, Latvia og Litauen.

Kveldens Joker-trekning ble gjennomført som normalt.

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden