Kvinne stukket i hjel i Kristiansand

BOLIGHUS: En kvinne (38) er død etter å ha blitt stukket med kniv i et bolighus på Grim i Kristiansand i natt. Foto: Scanpix
BOLIGHUS: En kvinne (38) er død etter å ha blitt stukket med kniv i et bolighus på Grim i Kristiansand i natt. Foto: Scanpix

En 30-årig mann er pågrepet etter at en 38-årig kvinne ble stukket i hjel i Kristiansand natt til onsdag. Han er så langt ikke avhørt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Knivstikkingen skjedde i en leilighet i et hus på Grim i Kristiansand.

– En kvinne ble stukket med kniv i brystregionen og kjørt til Sørlandet sykehus i Kristiansand. Kvinnen døde av skadene hun ble påført, sier operasjonsleder Atle Loven i Agder politidistrikt til NTB.

En 30 år gammel mann ble pågrepet på stedet og er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, opplyser etterforskningsleder Geir Hansen ved Kristiansand politistasjon.

Usikre på nasjonalitet

– Vi er usikre på mannens nasjonalitet. Vi har fått opplyst at han er fra Iran, men har funnet dokumenter på ham som kan tyde på at han er fra Irak, sier etterforskningslederen.

Politiet jobbet onsdag formiddag med å få tak i tolk slik at den siktede kan avhøres.

Den drepte kvinnen er fra Eritrea. Politiet sier at ting så langt tyder på at verken hun eller den siktede er norske statsborgere. Politiet kan foreløpig ikke si noe om relasjonen mellom de to, men de har begge bostedsadresse der knivstikkingen skjedde.

Så langt er to vitner – begge personer som bor i andre deler av huset – avhørt. Ingen av dem skal ha sett selve knivstikkingen.

– Så vidt meg bekjent var det ikke vitner til selve hendelsen. Vi tar sikte på å avhøre to-tre vitner til i løpet av dagen, forteller Geir Hansen. Dette

Politiet kan foreløpig ikke si noe om foranledningen eller motivet for knivstikkingen.

Usikre på innringer

Politiet gjorde natt til onsdag tekniske undersøkelser på stedet, og det er funnet en kniv, uten at politiet kan si om dette er drapsvåpenet eller ikke, skriver Fædrelandsvennen.

Den siktede har fått oppnevnt advokat Sveinung Søndervik Johnsen som forsvarer, ifølge avisa. Det er så langt uklart om det var den siktede eller andre som ringte politiet om knivstikkingen. Meldingen kom klokka 1.46 natt til onsdag, og kvinnen ble erklært død klokka to.

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden