Meny

Tolv arbeidere kullosforgiftet på jobb

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingen av de tolv personene som ble kullosforgiftet etter en gasslekkasje i en bedrift i Sandefjord tirsdag er alvorlige syke. Det melder Sykehuset i Vestfold tirsdag kveld.

Sykehuset meldte først at en var alvorlig kullosforgiftet, men opplyser tirsdag kveld at alle tolv har kommet fra gasslekkasjen med lettere skader.

Ansatte ved Bever Marin skal blant annet ha meldt om frostanfall og kvelningsfornemmelser. Fire ansatte ved båtstøperiet ble onsdag ettermiddag hentet med ambulanse. En av dem på båre, skriver Sandefjords Blad.

Det er så langt konstatert at en gassbrenner har vært i bruk i lukkede rom og at kullos kan være årsaken til at personene følte seg syke.

– Etter melding om at ti personer følte seg dårlige etter å ha oppholdt seg i arbeidslokaler i en bedrift i Sandefjord, rykket brann, politi og ambulanse ut til stedet. Det er så langt konstatert at en gassbrenner har vært i bruk i lukkede rom og at kullos kan være årsaken til at personene følte seg syke. De ble alle tatt med til legevakta for sjekk. Arbeidstilsynet er orientert og saken etterforskes videre av politiet i Sandefjord, sier operasjonsleder Tom Jakobsen ved Vestfold politidistrikt.

Meldingen om lekkasjen kom 16.15.

Les flere nyheter

Populært