Fant lik på dronningens eiendom

Liket på dronningens eiendom er identifisert

Dronning Elizabeths eiendom Sandringham House ligger i Norfolk, øst i England. Arkivfoto: AP Photo
Dronning Elizabeths eiendom Sandringham House ligger i Norfolk, øst i England. Arkivfoto: AP Photo

Restene av en kvinne som ble funnet på en av dronning Elizabeths eiendommer første nyttårsdag tilhører en 17 år gammel savnet jente fra Latvia.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rettsmedisinere har identifisert jenta som savnede Alisia Dmitrijeva som ble meldt savnet i Øst-England i august, ifølge politiet i Norfolk, melder Associated Press (AP).

Liket ble funnet i et skogsterreng fem kilometer fra den kongelige residensen Sandringham av en hund som var ute på luftetur med sin eier første nyttårsdag.

Les også: Funnet drept på dronningens gård

Sandringham House, som ligger på landsbygda i Norfolk, er en stor eiendom der dronning Elizabeth II og hennes familie tradisjonelt samles for å feire julehøytiden. AP understreker at den britiske kongefamilien på ingen måte er innblandet i saken.

Nærmere 8.000 hektar av den kongelige eiendommen er åpent for publikum, og det var på denne delen av eiendommen kroppen ble funnet.

Les også: Lå død i tre år på øy nær slottet

Etterforskningsleder Jes Fry ved Norfolk-politiet opplyser at politiet nå forsøker å kartlegge enhver aktivitet som skal ha foregått i nærheten av eiendommen i perioden august-september 2011, og etterlyser også folk som har jobbet i området.

Les flere nyheter her

Personvernpolicy