- Kvinne forsøkt voldtatt i Bodø

En kvinne skal natt til søndag ha blitt overfalt og forsøkt voldtatt i Bodø sentrum.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ble klokken 4.30 natt til søndag varslet om at kvinnen var blitt overfalt og forsøkt voldtatt utenfor Posthuset i Bodø sentrum.

– Forsøket ble avbrutt av at to personer som hadde hørt kvinnens rop om hjelp, kom til. Den ene av disse personene sprang etter gjerningsmannen, men mistet ham av syne ved kaiområdet bak If-bygget i Sjøgata, sier politiadvokat Margrete Torseter i Salten politidistrikt.

Politiet ba søndag ettermiddag om hjelp fra publikum til å finne mannen. Han beskrives som 170-180 centimeter høy, i begynnelsen av 20-årene og cirka 60 kilo tung. Han har ifølge politiet afrikansk utseende, men er nokså lys i huden, har krøllete hår som er litt høyt oppå hodet, og snakker bra norsk. Han hadde på seg mørke klær.

Politiet mener det er mulig at han hadde fulgt etter kvinnen i forkant av at han skal ha overfalt henne, og ønsker derfor opplysninger fra folk som var i området fra Glasshusets inngang mot torget og opp mot Posthuset. I tillegg ønsker politiet informasjon fra folk som kan ha sett mannen løpende fra Posthuset til kaiområdet bak If-bygget i Sjøgata. Det aktuelle tidsrommet er mellom klokken 4.15 og 5 natt til søndag.

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært