Dramatisk Scholes-comeback da United vant

GJØR COMEBACK: Paul Scholes flankert av Manchester Uniteds administrerende direktør David Gill og manager Alex Ferguson før Scholes` testimonialkamp mot New York Cosmos på Old Trafford 5. august i fjor. Nå gjør han comeback. Foto: Ap
GJØR COMEBACK: Paul Scholes flankert av Manchester Uniteds administrerende direktør David Gill og manager Alex Ferguson før Scholes` testimonialkamp mot New York Cosmos på Old Trafford 5. august i fjor. Nå gjør han comeback. Foto: Ap

Paul Scholes, som la opp forrige sesong, gjorde et dramatisk comeback for å hjelpe skaderammede Manchester United. Det endte med 3-2-seier over Manchester City i FA-cupen søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

37-åringen var blant reservene til søndagens storkamp mot byrival og tittelforsvarer City etter å ha sagt ja til Alex Fergusons bønn om hjelp.

– Det er fantastisk at Paul har tatt denne avgjørelsen. Det er alltid trist å se store spillere avslutte karrieren, og spesielt når de gjør det tidlig. Men han har holdt seg i fin form, og jeg har alltid følt at han har en sesong til i seg, sa Ferguson.

– Det er flott å ha ham tilbake.

Scholes kom overraskende innpå for Nani etter en times spill, men det ble en uheldig start for veteranen. Etter fire minutter på banen rotet han bort ballen på egen halvdel, og det åpnet for City-sjansen som ga 2-3-redusering.

Les også: United fikk søt revansj over City

Heldigvis for Scholes, sto United løpet ut og avanserte til FA-cupens fjerde runde på bekostning av laget som slo ut de rødkledde i semifinalen forrige sesong. Den gang ble Scholes utvist i Uniteds 0-1-tap.

– Jeg har savnet å spille siden jeg sluttet. Det er herlig at manageren fortsatt føler at jeg kan bidra i laget, og jeg ser fram til å gjøre mitt for å føre denne fantastiske klubben til mer suksess, sa midtbanemannen selv.Scholes, som har holdt seg i form gjennom reservelagets treninger, har sagt ja til å spille sesongen ut.

Les også: Paul Scholes legger opp


Les flere nyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært