Mann omkom i arbeidsulykke i Sauda

En mannlig ansatt i 20-årene omkom i en ulykke under arbeid med et skitrekk i Sauda i Rogaland torsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen kom i klem i skiheisen ved Sauda Skisenter i Svandalen. Politiet fikk melding om ulykken rett etter klokka tolv torsdag.

– Skisenteret skulle åpne klokka 13.00, og ulykken skjedde i forbindelse med at heisen skulle startes. Bakken var ikke åpnet for publikum da ulykken skjedde, opplyser operasjonsleder Torgeir Stødle i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Årsaken til ulykken er så langt ikke klar, men politiet har satt i gang tekniske undersøkelser. Arbeidstilsynet er rutinemessig koblet inn i saken, og politiet avhørte torsdag ettermiddag vitner til hendelsen.Sauda Skisenter i Svandalen er et av de største skisentrene på Vestlandet.

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært