Hertuginnen av Cambridge blir speiderleder

EKS-SPEIDER: Hertuginne Kates erfaringer som speiderjente kommer godt med i hennes nye verv som speidernes beskytter. Foto: Scanpix.
EKS-SPEIDER: Hertuginne Kates erfaringer som speiderjente kommer godt med i hennes nye verv som speidernes beskytter. Foto: Scanpix.

Hertuginne Kate slår et slag for campingliv, leirbål og halstørkler.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hertuginnen av Cambridge vender tilbake til sine røtter når hun velger hvilke veldedige formål hun skal støtte.

Kate var selv en jentespeider i barndommen, og i dag kunngjør hun at dette blir en av hennes hjertesaker i tiden som kommer, skriver The Telegraph.

Følger i Dianas fotspor

Det er hennes kjærlighet til barna og naturen som gjør at dette er en av sakene hun velger å beskytte, melder St. James Palace.

Ved å støtte veldedighetsorganisasjoner for barn følger Hertuginnen av Cambridge i fotsporene til sin avdøde svigermor prinsesse Diana.

Fyller snart 30

Kate har også takket ja til tillitsverv i organisasjoner som jobber med narkotika- og alkoholproblemer, adferdsvansker hos barn og dødelige sykdommer.

Hertuginnen fyller 30 år kommende mandag, og er beskytter for blant annet organisasjoner og institusjoner som Action on Addiction, National Portrait Gallery, East Anglia`s Childrens Hospices og The Art Room.

Som frivillig i speiderne skal hun delta på ulike speideraktiviteter.

Les flere nyheter fra ABC Nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært