Nyttårsforsett: - Fortsatt puste oksygen

Den amerikanske komikeren Weird Al Jankovic står for et av de mer edruelige nyttårsforsettene i kjendisverden. Les hvilke mål han og andre Hollywood-kjendiser har satt seg for 2012. (AP Photo/Peter Kramer)
Den amerikanske komikeren Weird Al Jankovic står for et av de mer edruelige nyttårsforsettene i kjendisverden. Les hvilke mål han og andre Hollywood-kjendiser har satt seg for 2012. (AP Photo/Peter Kramer)

Internasjonale kjendiser har til dels svært ulike ambisjoner når det gjelder 2012.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Og kanskje det rareste av dem alle står Weird Al Jankovic for. Den amerikanske komikeren lever opp til navnet med et nyttårsforsett som ikke strekker seg lenger enn å fortsette å puste oksygen.

- Hovedsaklig på bakgrunn av at jeg fortsatt ikke har utviklet gjeller, begrunner han til Hollyscoop.

Til samme nettsted avslører skuespiller Billy Bob Thornton at han har relativt grandiose planer for 2012.

- Jeg vil prøve å lage virkelig gode filmer om virkelige mennesker, og vil oppfordre mine venner til å gjøre det samme. Forhåpentligvis kan vi sammen forhindre at kulturen vår kollapser totalt, sier Thornton til Hollyscoop.

Klisjetungt eks-par

Når det kommer til å representere de mer klassiske amerikanske verdier, gjør skuespiller Vivica Fox en formidabel innsats.

- Mitt nyttårsforsett er å forbli lykkelig og velsignet, samt forbedre mitt forhold til familien min, forteller hun ABS-CBN News.

Fox får delvis følge av sin tidligere kjæreste 50 Cent, som forteller MTV at han ønsker å bli mer bevisst over egne handlinger. Videre hevder han at han også ønsker å bli bedre til å bedømme folks karakter. Sikkert gull verdt verdt i hip-hop-industrien.

- Mer «me-time»

CNNs nye talkshowkonge Piers Morgan, som blant annet har intervjuet Jens Stoltenberg, benytter på sin side muligheten til å legge inn en søknad om hvem han drømmer om å få intervjue.

- Jeg hadde elsket å få intervjue Barack Obama. Og Jack Nicholson. Han fascinerer meg fortsatt, sier Morgan til ABS-CBN News.

Gullgutten Ashton Kutcher, som nylig ble skilt, får på sine side kritikk for et noe kjedelig og pompøst forsett. Les og bedøm selv.

- La oss i 2012 være enige om et felles forsett der vi bryr oss om hverandres glede og smerte, og bidra til å skape fred gjennom sjenerøsitet, forteller han Sheknows.com.

Vi avslutter med personen ingen helt vet å titulere rent yrkesmessig; Kim Kardashian.

Hvorvidt hennes nyttårsforsett bærer preg av selvransakelse skal ikke avgjøres her, men hvis Kardashian holder sitt løfte kan sladrespaltene i USA gå mot et litt kjedeligere 2012.

-Målet mitt er å ha mer «me-time», forteller hun TV Guide.

Så gjenstår det bare å se hva akkurat det innebærer.

Les også: - Glem nyttårsforsettene

Les også: 10 sexy nyttårsforsett

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært