Navarsete: – Borten Moe har et annet ståsted

– TRENGER TØFFE DEBATTER INTERNT: Sp-leder Liv Signe Navarsete innrømmer at hun og nestleder er uenige i mange spørsmål. Foto: Scanpix
– TRENGER TØFFE DEBATTER INTERNT: Sp-leder Liv Signe Navarsete innrømmer at hun og nestleder er uenige i mange spørsmål. Foto: Scanpix

Senterparti-leder Liv Signe Navarsete avviser at det foregår en maktkamp i partiet. Samtidig medgir hun at nestleder Ola Borten Moe har et annet ståsted enn henne i mange spørsmål.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Han har sitt politiske ståsted i det gamle konservative Senterpartiet, mens jeg har mitt i Anne Engers Senterparti slik hun bygde det opp på 1990-tallet, sier Navarsete til NRK.

Hun avviser at det er store politiske uenigheter mellom henne og Borten Moe, og mener det er bra at de to partitoppene er så vidt forskjellige som de er.

Les også: Borten Moe får lutefisk-kjeft

– Det er bra for partiet. Det siste vi trenger er ensretting. Skal vi komme oss framover, trenger vi tøffe debatter internt. Det har vi til tider, men vi blir enige og finner gode løsninger, sier hun.

Navarsete avviser at det foregår en kamp om makten i partiet som lenge har slitt på meningsmålingene.

Les også: Borten Moe varsler storstilt kraftutbygging

– Jeg oppfatter ikke at det pågår en maktkamp i partiet. Så lenge jeg er leder i Senterpartiet, så er jeg leder i Senterpartiet. Jeg er ikke utfordret i åpent lende på noe vis, og jeg tror heller ikke det finnes noen skjulte strukturer, sier hun.

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært