Kowalczyk tilbakeviser knetrøbbel

Justyna Kowalczyks dårlige kne har hovnet opp etter de fire første etappene i Tour de Ski. Hun står i fare for å måtte bryte. (Foto: Lise Åserud / Scanpix).
Justyna Kowalczyks dårlige kne har hovnet opp etter de fire første etappene i Tour de Ski. Hun står i fare for å måtte bryte. (Foto: Lise Åserud / Scanpix).

Sammenlagtsleder Justyna Kowalczyk mener selv hun ikke har problemer med knærne og at hun ikke står i fare for å måtte bryte Tour de Ski, melder TV 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag ettermiddag meldte polske medier at Kowalczyk slet så kraftig med et hovent kne, at hun risikerte å gi opp kampen om en ny tourtriumf. Dette avfeiet hun noen timer senere.

– Knærne var et problem for seks måneder siden. Jeg hadde en operasjon etter forrige sesong, men nå har jeg ikke problemer med dem lengre, sier Kowalczyk til TV 2 Sporten.

Ifølge NRK var det en bekymret Kowalczyk-trener som uttalte seg til den polske avisen Gazeta om langrennsstjernens kneproblemer.

– Vi er veldig bekymret. Justyna utnytter hvert øyeblikk hun har til å fryse ned hevelsen hun har fått i kneet, sa Kowalczyks trener Aleksander Vyeritelny.

Kneet hennes skal ha hovnet opp etter de fire første etappene i Tour de Ski.

– Dagens lette trening kan hjelpe Justyna med å bli bedre, men det er en reell fare for at Justyna blir nødt til å trekke seg fra konkurransen, sa legen hennes Robert Smigielski.

28-åringen leder Tour de Ski med 26 sekunder foran Marit Bjørgen i sammendraget.

Les flere nyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært