Meny

Kowalczyk tilbakeviser knetrøbbel

Justyna Kowalczyks dårlige kne har hovnet opp etter de fire første etappene i Tour de Ski. Hun står i fare for å måtte bryte. (Foto: Lise Åserud / Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sammenlagtsleder Justyna Kowalczyk mener selv hun ikke har problemer med knærne og at hun ikke står i fare for å måtte bryte Tour de Ski, melder TV 2.

Mandag ettermiddag meldte polske medier at Kowalczyk slet så kraftig med et hovent kne, at hun risikerte å gi opp kampen om en ny tourtriumf. Dette avfeiet hun noen timer senere.

– Knærne var et problem for seks måneder siden. Jeg hadde en operasjon etter forrige sesong, men nå har jeg ikke problemer med dem lengre, sier Kowalczyk til TV 2 Sporten.

Ifølge NRK var det en bekymret Kowalczyk-trener som uttalte seg til den polske avisen Gazeta om langrennsstjernens kneproblemer.

– Vi er veldig bekymret. Justyna utnytter hvert øyeblikk hun har til å fryse ned hevelsen hun har fått i kneet, sa Kowalczyks trener Aleksander Vyeritelny.

Kneet hennes skal ha hovnet opp etter de fire første etappene i Tour de Ski.

– Dagens lette trening kan hjelpe Justyna med å bli bedre, men det er en reell fare for at Justyna blir nødt til å trekke seg fra konkurransen, sa legen hennes Robert Smigielski.

28-åringen leder Tour de Ski med 26 sekunder foran Marit Bjørgen i sammendraget.

Les flere nyheter her

Populært