Uten spor etter at 19-åring ble angrepet med balltre

Ingen er pågrepet eller mistenkt etter at flere personer tok seg inn i en leilighet på Skårer i Lørenskog søndag morgen og slo en 19-åring med balltre.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

19-åringen ligger på Ullevål sykehus og var gjennom flere operasjoner søndag. Tilstanden var i 21.30-tida søndag kveld kritisk.

– Vi har ikke fått noen ny oppdatering fra sykehuset, men søndag kveld var tilstanden kritisk og det kan gå begge veier, sier lensmann Elisabeth Engen ved Lørenskog lensmannskontor til NTB.

Overfallet skjedde klokka 8 søndag morgen da to eller tre personer tok seg inn i en leilighet i Skårer Terrasse og angrep 19-åringen.

Les også: Kritisk for 19-åring som ble angrepet med balltre

En 16-årig kamerat av 19-åringen som var i leiligheten, fulgte etter gjerningsmennene og skal ha blitt tatt som gissel. Han ringte politiet og fortalte at han var blitt tatt med av gjerningsmennene, men ble kastet ut av bilen ved Triaden kjøpesenter i 10.30-tiden. Gjerningsmennene skal ha kjørt en mørk sedan fra gjerningsstedet, og politiet vet ennå ikke hvem de er. 16-åringen ble plukket opp av en politipatrulje ved butikken Flisekompaniet ved Triaden.

– Vi følger dette sporet. 16-åringen er avhørt og har forklart at han ble tatt med i en bil og at de kjørte rundt i to timer. Eksakt hvor de har kjørt, vet han ikke, sier lensmannen.

Engen forteller at politiet undersøker opplysninger som er kommet fram om at gjerningspersonene har srilankisk opprinnelse. Hun opplyser at verken 19-åringen eller 16-åringen er kjent for politiet fra tidligere.

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært