Problemer med fyrverkeri i Trondheim

Ingen ble skadd da deler av det kommunale fyrverkeriet i Trondheim nyttårsaften ikke gikk av høyt oppe i været, men i stedet havnet blant publikum.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge adressa.no var politi, ambulanse og brannvesen allerede på Kristiansten Festning der oppskytingen skjedde, men ytterligere enheter fra nødetatene ble sendt ut da oppskytingen ikke gikk som den skulle. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 0.07.

– Vi har ikke fått melding om noen skadde. Vi etterforsker nå det som skjedde, men det er for tidlig å si noe om hvorfor fyrverkeriet gikk av før det skulle, sier operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt, Tor Mauseth, til NTB.

Les også: Verden ønsker 2012 velkommen

Ifølge brannvesenet skulle fyrverkeriet ha gått av 150 meter over bakken, men gikk i stedet av 2 meter oppe i lufta. Det var mange på plass ved festningen for å feire nyttår. Det nærmeste området rundt avskytingsrampen var sperret av.

Nyttårsfeiringen fortsatte med oppskyting av fyrverkeri like etter.

Les også: Flere på sykehus etter nyttårsfeiringen

Del dine beste nyttårsbilder

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært