Kvinne alvorlig skadd i utforkjøring - mann pågrepet

En kvinne ble alvorlig skadd da en varebil kjørte av veien på vei fra en fest i Skoppum i Vestfold tirsdag kveld. Føreren stakk av fra stedet, men ble senere pågrepet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om ulykken ved 19.30-tiden. Varebilen, som hadde to sitteplasser, hadde kjørt utfor en mindre vei med tre passasjerer i bagasjerommet. Da ambulansepersonell ankom stedet, hadde føreren og to av passasjerene stukket av.

Kvinnen i 40-årene som var igjen på stedet, ble brakt til sykehuset i Tønsberg med alvorlige skader.

Les også: Norsk 21-åring omkom i motorsykkelulykke i Thailand

– Vi fikk først opplysninger om at to av de som hadde forsvunnet, også var alvorlig skadd, men disse viste seg bare å ha lettere skader. Så da er vi trygge på at det ikke er noen skadde der ute som trenger hjelp, sier operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Den alvorlig skadde kvinnen satt i bagasjerommet da ulykken skjedde. De fire andre involverte var menn mellom 20 og 40 år. De var på vei fra en bålfest i en skog i nærheten.

Les også: Frontkolliderte med ambulanse i Østfold

– I den grad man kan komme langt fra folk i Vestfold, så er dette et slikt sted. Det ser ut som om bilen ble brukt til å transportere folk nærmere bebyggelse igjen, sier Aronsen.

Føreren av bilen, en 38 år gammel mann fra Skoppum, er uskadd. Han ble pågrepet av politiet like før midnatt. Det vil bli tatt blodprøve av ham ettersom politiet mistenker promillekjøring.

Les flere nyheter her

Personvernpolicy