Kvinne døde etter brann i Stavanger

En 52 år gammel kvinne døde torsdag kveld av skadene hun fikk i en brann i et leilighetskompleks på Storhaug i Stavanger om morgenen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det opplyser Haukeland universitetssjukehus like etter klokken 20 torsdag.

Politiet fikk melding om brannen like etter klokken fem torsdag morgen. Da brannmannskapene ankom stedet, fant de kvinnen liggende bevisstløs på gulvet på soverommet sitt.

Les også: Brannsikkert julehjem

Hun hadde alvorlige brannskader og ble først sendt til Stavanger universitetssjukehus, men ble senere overført til brannavsnittet på Haukeland universitetssjukehus i Bergen.

I tillegg til kvinnen, bodde det fire menn i huset. Tre av disse kom seg ut på egen hånd, og den siste ble ifølge Stavanger Aftenblad reddet ned fra terrassen av brannmannskapene.

Les også: - Ikke regn med at brannvesenet redder deg

– To av mennene er lettere skadd, og den tredje er alvorlig, men ikke livstruende skadd. De er nå innlagt på Stavanger universitetssjukehus, opplyser operasjonsleder Henning Andersen i Rogaland politidistrikt til NTB.

Huset, som er kommunalt eid, består av fire boenheter, og brannmannskapene fikk kontroll over brannen torsdag morgen. Politiet kan foreløpig ikke si noe om brannårsaken.

Les også:

Redd liv med røykvarsler

Nordmenn slurver med brannsikkerheten

Tror sigarettforbud vil gi drastisk fall i dødsbranner

Har du sjekket disse fellene hjemme?

Eldre brenner oftest inne

Les alt om brann og brannsikring


Les flere nyheter her

Personvernpolicy