Mann siktet for drap i Larvik

Artikkelen fortsetter under annonsen

En 34-åring er siktet for å ha drept en 61-årig kvinne i Larvik i Vestfold tirsdag kveld. Ifølge den siktede 34-åringen er den døde kvinnen hans mor.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Drapet ble oppdaget etter at politiet fikk tips om en bil som kjørte vinglete i Larvik. Bilen ble stoppet klokken 20.20.

– Mannen i bilen opplyste at han hadde drept sin mor. Politiet rykket da ut på en adresse på Hovland i Larvik hvor det ble funnet en død kvinne, sier politiinspektør Magnar Pedersen i Vestfold politidistrikt.

Den 34 år gamle mannen, som politiet kjenner som psykiatrisk pasient, er pågrepet og siktet for drapet. Mannen er tidligere pågrepet for trusler og plagsom atferd, men sakene er blitt henlagt på grunn av tvil om mannens tilregnelighet, skriver Dagbladet.

Åstedet er sperret av og den døde kvinnen vil bli sendt til obduksjon. Vestfold-politiet har bedt om hjelp fra Kripos til den tekniske etterforskningen.

Politiet kan ikke si noe om når drapet skjedde. De vil heller ikke si noe om bakgrunnen for drapet eller hvordan drapet skjedde.

Les flere nyheter